Wie ben ik?

Kleuteronderwijzer

Ik ben Daan - student uit het derde jaar bachelor lerarenopleiding kleuteronderwijs aan de co-hogeschool Odisee, campus Brussel. Ik ben 25 jaar en heb een groot hart voor kinderen.

Alsook ben ik heel actief in de danswereld. Ik geef les in de Giants dansschool te Beersel. Verder ben ik geïnteresseerd in verschillende dansstijlen zoals Afro, Reggae, Modern en Jazz. De muziek (Afro en Reggae) sluit aan bij de Afrikaanse muziekstijl en mijn eigen stijl :)

Ik heb gekozen voor Tanzania dankzij mijn zus Evi (heeft vroeger zelf buitenlandse stage gedaan). Zij ging als studente verpleegkundige op buitenlandse stage in Senegal.  Dit avontuur zou ik eveneens nooit aangegaan zijn zonder het extra duwtje van mijn vriend. Door zijn steun durf ik dit avontuur aan te gaan. 

Dit jaar zal ik vanaf 1 februari tot en met 4 april stage lopen in de Monduli Valley School in Tanzania :) Wil je graag meer weten over mijn ervaringen en avonturen... Volg mijn reis dan zeker mee via deze blog en geniet :) 

Je kan mij ook steeds volgen via mijn instagram account en vanaf maart op ring tv (nieuwsneuzen) waarvan je de link hieronder kan terugvinden.